Katalog Jensen & Englund

Båtkatalogen 2021 för Jensen & Englund. Kunden ville slippa utgå från flera olika kataloger från sina underleverantörer och kunna highlighta de produkter som marinan fokuserade på. Man ville dessutom ha med sina egna tjänster och produkter samt berättelser/artiklar från kunder och samarbetspartners. Resultatet blev en katalog på 44 sidor. Projektledare från Not Another Bureau ansvarade för insamlande av material, layoutframtagning och tryck.

Besök marinan eller gå in på deras hemsida för att dyka ner i innehållet. Jensen & Englund

Monter Logicenters

För några år sedan lyfte vi idén att ha en barista i montern för att locka in besökare i montern. Idén utvecklades till att ha en baristamaskin men att utbilda monterpersonalen i att tillverka kaffet. Detta för att få mer tid till diskussion med besökaren samt att göra mötet än mer personligt. I montern finns även tre LED-skärmar där vi kan styra budskap, bild samt film. Man har också en möteshörna till förbokade möten samt de spontana som kräver mer tid.

Not Another Bureau bemannade dessutom montern för att starta konversation med förbipasserande, sköta bemanning/raster samt säkerställa teknik.

Marknadsmaterial Hemnet

Efter att Hemnet gjort om sin grafiska profil behövde dom en ny uppsättning marknadsmaterial och give aways. Not Another Bureau hjälpte till med framtagning och produktion av dessa.

Monter Eskilstuna Logistik

Eskilstuna Logistik har en app likt Google maps där dom kan visa mark, tomter, vägar, järnväg och flöden i kommunen. Denna visas på den 3*1 meter stora LED-skärmen varvat med film och presentationer.

Över montern hänger en container för att sticka ut bland övriga takmoduler.


Invigning Aspelin Ramm

När Aspelin Ramm skulle inviga sitt nya kontor i Pedagogen Park ville dom komma till ett dukat bord och kunna fokusera på sina gäster. Not Another Bureau ansvarade för konceptframtagning, projektledning, upphandling och fanns med operativt på plats för att säkerställa eventet.Partner Diabetesvarvet

Not Another Bureau är stolt partner till Diabetesvarvet. Vi kommer i år bistå med hosting av hemsida samt vara bollplank till konceptframtagning och teknik. Vi hoppas också att i framtiden kunna vara med och hjälpa till när fysiska lopp åter är tillåtna.

I maj 2021 är det dags för första upplagan av Diabetesvarvet. Mellan den 10 – 16 maj kan du utmana dig i det 5 kilometer långa virtuella loppet där du själv väljer när under tävlingsveckan du startar och även var någonstans. Diabetesvarvet arrangeras för att öka kunskapen kring typ1-Diabetes och samla in pengar till forskningen.